ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

A ÎNCEPUT RECEPŢIA REABILITĂRII BLOCURILOR DE LOCUIT


Lucrările de reabilitare termică au fost recepţionate ieri, 14 octombrie 2020 în cazul a trei blocuri de locuit în cartierul Spicului. Valoarea totală a investiţiei este 3,31 milioane lei.

La recepţionare au fost prezenţi primarul Ráduly Róbert Kálmán şi viceprimarul Szőke Domokos, reprezentanţii proiectantului, executantului, locatarilor, precum şi a presei.

Primarul a subliniat: reabilitarea termică a blocurilor de locuit din str. Culmei nr. 13 şi Iancu de Hunedoara nr. 33 şi 35 a fost anunţată într-un singur pachet. Primăria a avut câteva neînţelegeri cu firma de execuţie S.C. Ceconi S.R.L., dar după gestionarea conflictelor şi prelungirea de două ori a termenului de execuţie, până la urmă au reuşit să termine lucrările. Reabilitarea celor trei blocuri a costat 3,31 milioane de lei.

Cu ocazia recepţionării, primarul l-a lăudat pe viceprimarul Szőke Domokos pentru eforturile sale în privinţa reabilitărilor. A mai menţionat: prima reabilitare termică în municipiu a început în anul 2007 şi lucrările sunt continue, şi acest fapt se datorează în mare parte viceprimarului.

În momentul de faţă în Miercurea Ciuc se lucrează la 18 blocuri şi unele vor fi recepţionate pe parcursul următoarelor săptămâni. Totodată, proiectul de reabilitare al altor 21 de blocuri este în curs de evaluare.

 

15 octombrie 2020

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO