ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

PAŞI IMPORTANTE ÎN ŞEDINŢA EXTRAORDINARĂ


La şedinţa extraordinară de astăzi, 11 septembrie 2020 s-au luat decizii importante în favoarea unui început de an şcolar în siguranţă, în vederea reabilitării halei pieţei şi pentru realizarea unei noi tribune a stadionului municipal.

Cu modificarea bugetului de venituri şi cheltuieli consilierii locali au asigurat o serie de măsuri pentru a crea condiţii cât mai sigure pentru începerea anului şcolar. Au alocat sume pentru cheltuieli de chirie, pentru autobuze de transport copii, pentru dotări şi pentru intervenţii de reparaţie.

Au aprobat şi modificarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie pentru investitia „Reabilitare şi modernizare a sistemului de încălzire la Piaţa Agroalimentară Centrală”, astfel încât valoarea extimată a reabilitării a crescut până la 332,5 de mii de lei. Motivele: în hala pieţei s-au redistribuit standurile de vânzare, ceea ce a generat mărirea suprafeţelor de încălzire şi implicit a corpurilor de încălzire, respectiv necesitatea completării a sistemului de stingere a incendiilor cu un hidrant nou.

Cu scopul de a asigura terenurile necesare pentru construirea tribunei vestice a stadionului municipal, consilierii au votat clasificarea unui teren ca bun de interes public local şi transmiterii acestuia din domeniul privat în domeniul public.

Totuşi, n-a trecut pe ordinea de zi spirjinirea hocheiului pe gheaţă şi a fotbalului. Intenţia de sprijinire este împiedicat de neconfomităţi juridice, iar pe parcursul săptămânii viitoare cei interesaţi vor încerca să găsească o soluţie, şi să fie dezbătută din nou în cadrul unei şedinţe extraordinare.

 

11 septembrie 2020

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO