ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

RESTRICŢII DE CIRCULAŢIE PE STRADA IANCU DE HUNEDOARA


Cu îndepărtarea stratului de asfalt vechi a început lucrarea de reasfaltare a sectorului inferior a străzii Iancu de Hunedoara. Pentru demararea lucrării, au intrat în vigoare restricţii de circulaţie.

Începând de la sensul giratoriu în faţa parcului comercial Nest Ciuc până la sensul giratoriu de lângă biserica reformată, pe un sector de drum cu o lungime de aproximativ 700 metri a început reasfaltarea străzii Iancu de Hunedoara. Începând de ieri, 18 august 2020 executantul a început lucrarea de îndepărtarea stratului vechi de asfalt, şi va aşterna două straturi noi, şi va nivela şi capacele de canal. Odată cu demararea lucrărilor au intrat în vigoare restricţii de circulaţie.

Circulaţia se desfăşură pe o singură bandă, iar traficul va fi reglat cu ajutorul semafoarelor. Tot pe acest sector de drum se vor asfalta şi trotuarele pe o lungime totală de 280 metri.

Primăria Municipiului Miercurea Ciuc roagă conducătorii auto să evite sectorul amintit. Pentru discomfortul cauzat de modernizare cerem înţelegerea locuitorilor!

 

19 august 2020

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO