ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

ÎNCEPE CONSTRUCŢIA SĂLII DE SPORT A LICEULUI DE ARTE „NAGY ISTVÁN”


Primăria Municipiului Miercurea Ciuc a semnat contractul de execuţie a sălii de sport al Liceului de Arte „Nagy István”. Construcţia va juca un rol deosebit în înfrumuseţarea centrului municipiului. Lucrările costă 8,87 de milioane de lei.

Construirea sălii de sport a Liceului de Arte „Nagy István” era una dintre cele mai dificile sarcini al municipiului. După o serie de licitaţii publice nereuşite, societatea bucureşteană Niliten Construcţii SRL a câştigat execuţia lucrărilor, şi contractul de execuţie a fost semnat astăzi din partea Primăriei de către viceprimarul Füleki Zoltán-Ladislau. Valoarea contractului este 8,87 de milioane de lei, iar durata de execuţie este 24 luni.

Sala de sport va influenţa imaginea centrului: construcţia învelită cu sticlă va lega clădirea liceului cu cea a Casei de Cultură a Sindicatelor. Pe parter vor fi amenajate săli de expoziţii şi două culoare între piaţa Libertăţii şi strada Gál Sándor pentru pietoni şi biciclişti. Sala de sport va ocupa două nivele, pe ambele nivele se vor amenaja vestiare, toalete, duşuri. La etajul superior se va construi un culoar către clădirea casei de cultură.

Execuţia va începe cel mai probabil la sfârşitul lunii august sau la începutul lunii septembrie. Lucrarea este cofinanţată din Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) cu 2,69 de milioane lei.

 

10 august 2020

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO