ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII

PURTAREA MĂŞTILOR, OBLIGATORIU LA PIAŢA AGROALIMENTARĂ


Conform hotărârii de astăzi, 10 august 2020 al Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Miercurea Ciuc începând de marţi, 11august va fi obligatorie purtarea măştilor de protecţie la piaţa agroalimentară de lângă Arena „Erőss Zsolt”.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Harghita a decis vinerea trecută, că purtarea măştilor va fi obligatorie începând cu data de 11 august 2020 în toate localităţile a judeţului în punctele aglomerate, şi aceste locaţii vor fi stabilite de comitetele locale.

Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Miercurea Ciuc a hotărât astăzi, că în cazul reşedinţei de judeţ trece pe lista numai o singură locaţie: piaţa agroalimentară, unde de acum încolo este obligatorie purtarea măştilor de protecţie şi pentru cumpărători.

Primarul municipiului, Ráduly Róbert Kálmán cu ocazia conferinţei de presă de după şedinţa comitetului a declarat: guvernul trebuie să pună capăt secretizării, şi să comunice datele locale exacte comitetelor locale în vederea luării unor hotărâri raţionale.

 

10 august 2020

 

[înapoi]

Ofertă de programe

IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20
SEP FILMTETTFESZT – ÎN LINIŞTE
20
SEP FILMTETTFESZT – PĂLĂRIETARE ŞI NASDECARTOF
19

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO