ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

MEŞTEŞUGURILE TRADIŢIONALE ÎN ROLUL PRINCIPAL


Cu ocazia târgului de artizanat din Miercurea Ciuc în această sâmbătă (8 august), cei interesaţi vor avea posibilitatea şi de a vizualiza procesul de producţie: una dintre participanţii târgului va fi ţesătoarea Kányádi Vilma din Porumbenii Mari.

Primăria Municipiului Miercurea Ciuc începând cu această lună organizează târgurile cu un program nou: Târgul produselor tradiţionale şi locale are loc în a treia sâmbăta a fiecărui luni, lângă Arena „Erőss Zsolt”, unde funcţionează şi piaţa agro-alimentară în zilele de lucru. Artizanii şi meşteşugarii îi aşteaptă pe cei interesaţi pe Promenadă, cu cele mai bogate oferte cu ocazia târgurilor meşteşugăreşti în prima şi a doua sâmbăta a fiecărei luni.

Sâmbăta următoare Promenada va fi populată între altele cu ţesături, sculpturi din lemn, obiective decorative, mobiliere vopsite, obiecte de ceramică, instrumente muzicale tradiţionale. Va participa Kányádi Vilma din Porumbenii Mari şi va prezenta tehnologia realizării ţesăturilor pe război de ţesut.

Târgul va fi deschis între orele 9–18.

 

6 august 2020

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO