ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII

MEŞTEŞUGURILE TRADIŢIONALE ÎN ROLUL PRINCIPAL


Cu ocazia târgului de artizanat din Miercurea Ciuc în această sâmbătă (8 august), cei interesaţi vor avea posibilitatea şi de a vizualiza procesul de producţie: una dintre participanţii târgului va fi ţesătoarea Kányádi Vilma din Porumbenii Mari.

Primăria Municipiului Miercurea Ciuc începând cu această lună organizează târgurile cu un program nou: Târgul produselor tradiţionale şi locale are loc în a treia sâmbăta a fiecărui luni, lângă Arena „Erőss Zsolt”, unde funcţionează şi piaţa agro-alimentară în zilele de lucru. Artizanii şi meşteşugarii îi aşteaptă pe cei interesaţi pe Promenadă, cu cele mai bogate oferte cu ocazia târgurilor meşteşugăreşti în prima şi a doua sâmbăta a fiecărei luni.

Sâmbăta următoare Promenada va fi populată între altele cu ţesături, sculpturi din lemn, obiective decorative, mobiliere vopsite, obiecte de ceramică, instrumente muzicale tradiţionale. Va participa Kányádi Vilma din Porumbenii Mari şi va prezenta tehnologia realizării ţesăturilor pe război de ţesut.

Târgul va fi deschis între orele 9–18.

 

6 august 2020

[înapoi]

Ofertă de programe

SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20
SEP FILMTETTFESZT – ÎN LINIŞTE
20
SEP FILMTETTFESZT – PĂLĂRIETARE ŞI NASDECARTOF
19
SEP FILMTETTFESZT – EDEN
19

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO