ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII

EXTINDEM TÂRGUL TRADIŢIONAL


Anul 2020 ne-a pus la încercări pe noi toţi. Tot mai mulţi producători şi meşteşugari ne-au contactat în legătură cu posibilităţile de participare la târgul tradiţional meşteşugăresc. Ceea ce până acum se contura în gândurile noastre, a devenit o convingere: convingerea că şi mai mulţi producători şi meşteşugari trebuie sprijiniţi în aceste vremuri pline de provocări şi încercări, prin asigurarea mai multor posibilităţi de participare la târgul tradiţional.

Din aceste considerente am ajuns la concluzia să extindem locul, frecvenţa de organizare şi diversitatea produselor prezente la târgul tradiţional şi meşteşugăresc. 

    • În viitor locaţia din vecinătatea Arenei Erős Zsolt va fi exclusiv a producătorilor şi meşteşugarilor cu produse de tip alimentar. Astfel, se vor elibera 15-20 de puncte de comercializare în beneficiul producătorilor. Data târgului rămâne neschimbată: a treia sâmbătă a fiecare luni, între orele 08:00 şi 14:00. 

    • Târgul produselor non-alimentare se mută pe promenada de pe b-dul Timişoarei, unde pot participa în total 40 de meşteşugari în fiecare lună. Târgul se organizează de două ori pe lună, în prima şi a doua sâmbătă a fiecărei luni, între orele 09:00 şi 18:00. 

Care sunt beneficiile?

    • Mulţumită noului program, numărul participanţilor meşteşugari se dublează faţă de situaţia actuală, în loc de 40, 80 de producători şi meşteşugari, întreprinderi mici şi familiale vor avea acces lunar la o sursă de venit în această perioadă plină cu încercări.

[înapoi]

Ofertă de programe

IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20
SEP FILMTETTFESZT – ÎN LINIŞTE
20
SEP FILMTETTFESZT – PĂLĂRIETARE ŞI NASDECARTOF
19

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO