ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

SĂ LUĂM ÎN SERIOS PROTECŢIA FAŢĂ DE COVID-19


Cifrele harghitene a persoanelor infectate sunt în scădere, dar la nivel naţional noile înregistrări bat record aproape zi de zi, deci trebuie să luăm în serios protecţia împotriva răspândirii virusului COVID-19 – a declarat viceprimarul Füleki Zoltán. În legătură cu investiţiile a mai menţionat: vor fi reabilitate încă două clădiri de instituţii de învăţământ.

Viceprimarul Füleki Zoltán în conferinţa de presă ţinută în data de 20 iulie 2020 a subliniat: chiar dacă răspândirea noului coronavirus nu este atât de semnificativă în judeţul Harghita, situaţia poate să devină greu de gestionat, dacă nu rămânem precauţi. Viceprimarul cere locuitorilor respectarea normelor şi recomandărilor de protecţie împotriva virusului.

A comunicat şi o veste bună: continuă „răspândirea” investiţiilor, Primăria se pregăteşte de semnarea contractelor de execuţie privind reabilitarea Grădiniţei „Cimbora”, precum şi a atelierului Liceului Tehnologic „Kós Károly”.

Primăria Municipiului Miercurea Ciuc are 16 proiecte de reabilitare sau construire de clădiri de învăţământ, dintre care 10 proiecte se află în fază de execuţie. Patru lucrări (reabilitarea Grădiniţei „Tulipán” şi „Aranyalma”, a Şcolii Gimnaziale „Nagy Imre” şi al internatului Colegiului Naţional „Octavian Goga”) se preconizează că vor fi finalizate până la începutul anului şcolar 2020–21.

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO