ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII

DEZBATERE PUZ LUNCA MARE


Datorită interesului neaşteptat de mare, dezbaterea publică privind Planul Urbanistic Zonal a zonei Lunca Mare a fost organizată în data de 16 iulie a.c. în curtea Cetăţii Mikó. La dezbatere, pe lângă conducerea Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc şi a biroului de resort, au fost prezenţi şi reprezentanţii firmei care a realizat proiectul Planului Urbanistic Zonal, SC Total Business Land SRL. de la Alba Iulia.

Reglementările PUZ-ului au în vedere două obiective: realizarea unei zone de agrement, respectiv protejarea faunei şi florei speciale din zonă, prin limitarea procesului de construire.

Zona de agrement va cuprinde terenuri de sport, piste de bicicletă, piste de alergare, locuri amenajate pentru picnic, parcări auto şi reţea rutieră adiacentă.

În cadrul dezbaterii publice cele mai multe observaţii şi propuneri s-au referit la amenajarea parcării, respectiv la circulaţia din zonă. Propunerea locuitorilor a fost excluderea circulaţiei autovehiculelor din zona rezidenţială.

Proiectantul va lua în considerare propunerile constructive şi va include în faza următoare a planului urbanistic zonal.

[înapoi]

Ofertă de programe

IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20
SEP FILMTETTFESZT – ÎN LINIŞTE
20
SEP FILMTETTFESZT – PĂLĂRIETARE ŞI NASDECARTOF
19

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO