ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII

MIERCUREA CIUC AR PĂSTRA CREDIBILITATEA


Trăim timpul incertitudinii şi de haos, dar municipiul Miercurea Ciuc ar dori să păstreze credibilitatea, aşadar – cu partenerii săi – planifică să organizeze Turul Ciclist al Ţinutului Secuiesc, precum şi Maratonul Tuşnad – a declarat primarul municipiului Ráduly Róbert Kálmán într-o conferinţă de presă ţinuţă pe data de 13 iulie 2020.

Edilul municipiului a subliniat, că Miercurea Ciuc ar dori să rămâne un punct sigur şi în timpul incertitudinii şi a haosului, şi intenţionează să-şi organizeze – cu autorităţi judeţene şi locale parteneri – evenimentul sportiv de cel mai înalt nivel a regiunii: Turul Ciclist al Ţinutului Secuiesc. Turul organizat între zilele de 5–8 august are un rol important şi în privinţa turismului: şi în acest an, deoarece aproximativ o treime din buget - aproximativ 100 de mii de lei - acoperă costurile de cazare şi mese a participanţilor.

Maratonul Tuşnad, un alt eveniment sportiv de vară va fi organizat pe data de 9 august. Primarul se aşteaptă la un număr mai mic de participanţi, dar fiind un eveniment cu vechime, organizat anual, are importanţă ridicată în viaţa sportivă.

 

14 iulie 2020

[înapoi]

Ofertă de programe

IAN HENRIC AL IV-LEA – spectacolul Teatrului Maghiar de Stat Csíky Gergely
24
IAN TERMINATOR: DARK FATE – proiecţie de film
15
DEC AREST – proiecţie de film
13
DEC LA GOMERA – proiecţie de film
13
DEC MO – proiecţie de film
12

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO