ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

MIERCUREA CIUC AR PĂSTRA CREDIBILITATEA


Trăim timpul incertitudinii şi de haos, dar municipiul Miercurea Ciuc ar dori să păstreze credibilitatea, aşadar – cu partenerii săi – planifică să organizeze Turul Ciclist al Ţinutului Secuiesc, precum şi Maratonul Tuşnad – a declarat primarul municipiului Ráduly Róbert Kálmán într-o conferinţă de presă ţinuţă pe data de 13 iulie 2020.

Edilul municipiului a subliniat, că Miercurea Ciuc ar dori să rămâne un punct sigur şi în timpul incertitudinii şi a haosului, şi intenţionează să-şi organizeze – cu autorităţi judeţene şi locale parteneri – evenimentul sportiv de cel mai înalt nivel a regiunii: Turul Ciclist al Ţinutului Secuiesc. Turul organizat între zilele de 5–8 august are un rol important şi în privinţa turismului: şi în acest an, deoarece aproximativ o treime din buget - aproximativ 100 de mii de lei - acoperă costurile de cazare şi mese a participanţilor.

Maratonul Tuşnad, un alt eveniment sportiv de vară va fi organizat pe data de 9 august. Primarul se aşteaptă la un număr mai mic de participanţi, dar fiind un eveniment cu vechime, organizat anual, are importanţă ridicată în viaţa sportivă.

 

14 iulie 2020

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO