ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

SE VA CONSTRUI O NOUĂ SALĂ DE SPORT


Primăria Municipiului Miercurea Ciuc a semnat contractul de execuţie a sălii de sport a Şcolii Gimnaziale „Petőfi Sándor”. Lucrarea costă 8,91 milioane de lei.

Sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Petőfi Sándor” era a provocare pentru proiectant, şi va fi o provocare şi pentru constructorul, iar impune un efort imens şi din partea bugetului local. În locul terenului de sport existent se va amenaja teren de joacă şi spaţiu verde, iar în spatele acestuia-dinspre bld. Timişoarei- se va construi o sală de sport cu două nivele: un nivel încorporat în pământ cu o sală de sport dotat cu vestiare, toalete şi duş, precum şi cu spaţii de depozitare, iar pe deasupra se va amenaja un teren de sport cu mărimea de 20x33 metri, dotat cu plasă de protecţie.

Contractul a fost semnat astăzi, 8 iulie 2020 cu societatea bucureşteană Niliten Construcţii SRL în valoare de 8,91 milioane de lei, şi cu o durată de 28 luni. Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) sprijină realizarea investiţiei cu 3,69 milioane de lei, iar restul de peste 5 de milioane va fi asigurat din bugetul local.

Imagini de prezentare:

1

2

3

4

 

8 iulie 2020

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO