ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

PRIMĂRIA PREGĂTEŞTE PACHET DE SPRIJIN ECONOMIC ŞI SPORTIV


Primăria Municipiului Miercurea Ciuc elaborează proiecte de hotărâre privind sprijinirea personelor juridice şi fizice afectate de situaţia pandemică cu o reducere la impozitul şi taxa pe clădirile nerezidenţiale, respectiv privind sprijinirea hocheiului pe gheaţă, a fotbalului şi futsalului local. Hotărârea definitivă aparţine Consiliului Local.

Primarul Ráduly Róbert Kálmán, preşedintele Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Miercurea Ciuc, după şedinţa de astăzi, 6 iulie 2020 al comitetului a anunţat pregătirea unori măsuri de sprijin pe plan economic şi sportiv.

Pachetul de sprijin economic constă în acordarea de reducere a impozitului cu 50% pentru 6 luni în cazul impozitelor pe clădiri, respectiv 100 % pentru 6 luni în cazul taxelor pe clădiri pentru persoanele juridice şi fizice, care au fost obligaţi, potrivit legii, să îşi întrerupă total activitatea economică pe perioada stării de urgenţă şi a stării de alertă.

Totodată, comitetul pentru situaţii urgenţă va propune Consiliului Local acordarea unui sprijin financiar pentru cele mai practicate sporturi de echipă: hochei pe gheaţă, fotbal şi futsal.

Consiliul Local Miercurea Ciuc va hotărî despre aceste pachete de sprijin în cadrul şedinţei ordinare din luna iulie.

 

6 iulie 2020

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO