ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

UNDĂ VERDE EVENIMENTELOR CULTURALE ŞI SPORTIVE


Consiliul Local al Municipiului Miercurea Ciuc a modificat Hotărârea nr. 100/2020, astfel sistarea evenimentelor culturale şi sportive rămâne în vigoare numai până la 30 iunie 2020, în locul datei de 31 august.  Numărul maxim al participanţilor la evenimente este 500 de persoane.

Nu mai sunt motive pentru amânarea organizării evenimentelor culturale şi sportive, fiindcă Consiliul Local a aprobat proiectul de hotărâre iniţiat de viceprimarul Füleki Zoltán: termenul sistării nu mai este 31 august, ci 30 iunie. Astfel în luna iulie vor avea loc evenimentele tradiţionale ca Ziua Celor o Mie de Fete Secuiene – Ezer Székely Leány Napja şi Festivalul de Muzică Veche cu respectarea normelor de distanţare socială şi cu respectarea măsurilor de siguranţă în vigoare.

Organizarea evenimentelor este reglementată prin Hotărârea nr. 26/2020 a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă: cu participarea a cel mult 500 de spectatori, respectiv prin Ordinul nr. 2941/2020, privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 şi pentru asigurarea desfăşurării activităţilor în condiţii de siguranţă sanitară în domeniul culturii.

Dintre proiectele aflate pe ordinea de zi a şedinţei ordinare din luna iunie au mai fost aprobate hotărâri referitoare la prelungiri de contracte de închiriere imobile, aprobare drept de proprietate şi aprobare achitare cotizaţii la diferite asociaţii.

 

26 iunie 2020

 

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO