ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

SE REDESCHID TERENURILE DE JOACĂ, DAR NU ŞI GRĂDINIŢELE


Conform hotărârii Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Miercurea Ciuc, terenurile de joacă şi de sport se redeschid. Creşa municipală, precum şi grădiniţele cu program normal şi prelungit se vor redeschide numai în cazul în care după cinci zile consecutive nu sunt registrate noi cazuri COVID-19.

Primarul Ráduly Róbert Kálmán, preşedintele comitetului a referat despre hotărârile comisiei în cadrul unei conferinţe de presă. Edilul a subliniat: comisia a hotărât, că nu se vor redeschide insituţiile preşcolare subordonate consiliului local (creşa, grădiniţele cu program normal şi cele cu program prelungit), numai în cazul în care după cinci zile consecutive nu sunt înregistrate noi cazuri COVID-19. Conform datelor obţinute de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Harghita, sunt 83 de solicitări pentru grădiniţe şi alte cca. 40 pentru creşă, pentru a beneficia de serviciile preşcolare în timpul verii. Părinţii vor fi contactaţi telefonic pentru o informare mai amplă.

Comisia a hotărât redeschiderea terenurilor de joacă şi de sport, precum şi despre prelungirea serviciului de magazine ambulante a S.C. Harmopan S.A.

Totodată, comisia va apela la minister pentru extragerea urşilor care „vizitează” municipalitatea – a mai adăugat Ráduly.

 

22 iunie 2020

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO