ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

SE VA ÎNNOI ŞCOALA GIMNAZIALĂ „LIVIU REBREANU”


Reprezentanţii Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc şi a firmei locale Tectum Company S. A. au semnat astăzi, 3 iunie 2020 contractul de execuţie privind reabilitarea Şcolii Gimnaziale „Liviu Rebreanu”. Lucrările vor începe cel mai probabil în această lună.

După mai multe proceduri de achiziţie fără rezultat, Primăria a atribuit execuţia lucrării de reabilitare firmei locale de construcţii Tectum Company S.A. Contractul de execuţie a fost semnat astăzi, 3 iunie a. c. Valoarea contractului este 6,13 de milioane de lei, din care 2,61 de milioane de lei reprezintă contribuţia Uniunii Europene, iar 400 de mii de lei reprezintă contribuţia din bugetul statului. Restul de 3,11 de milioane de lei sunt asiguraţi din fonduri locale. Durata contractului este de şase luni şi ordinul de începere a lucrării va fi eliberat în mijlocul lunii iunie.

Lucrările – ca „de obicei” – cuprind reabilitarea termică totală a clădirii, reabilitarea reţelelor electrice, de încălzire, de apă şi canal, a acoperişului, precum şi instalarea panourilor fotovoltaice.

 

3 iunie 2020

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO