ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

CONTINUĂ RELAXAREA RESTRICţIILOR


Şedinţa de astăzi a Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Miercurea Ciuc a avut două teme centrale: pregătirea pentru relaxările prevăzute începând de săptămâna viitoare, respectiv pelerinajul de Rusalii în Şumuleu-Ciuc.

Preşedintele comitetului, primarul Ráduly Róbert Kálmán după şedinţă, într-o conferinţă de presă online a declarat: piaţa temporară de fructe şi legume de lângă Arena Erőss Zsolt va funcţiona în fiecare zi de lucru între orele 9:00–18:00, iar transportul în comun local va relua activitatea începând de marţi, 2 iunie a.c.

Şcolile se vor redeschide pentru elevii din clasele VIII. şi XII., primăria a dotat deja instituţiile de învăţământ cu dozatoare, cu dezinfectanţi, cu termometre digitale, iar livrarea generatoarelor de ozon este aşteptată sâmbătă, 30 mai.

În legătură cu pelerinajul din Şumuleu-Ciuc, primarul a accentuat mesajul autorităţii locale pentru enoriaşi: slujba va fi transmisă direct prin televiziune, radio şi aplicaţie smartphone şi se recomandă numai participarea virtuală.

 

28 mai 2020

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO