ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

NU SE REDESCHID ŞCOLILE


Preşedintele Klaus Johannis a declarat astăzi, 27 aprilie 2020, că nu se redeschid şcolile. Astfel dezinfectarea insituţiilor de învăţământ nu mai este prioritară, dar continuă dezinfectarea scărilor de bloc.

Pe teritoriul administrativ al municipiului sunt carantinaţi 135 de persoane, alte 31 de persoane sunt izolate la domiciliu, dar nu a crescut numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus: cei doi pacienţi declaraţi pozitiv sunt încă trataţi la Miercurea Ciuc – a declarat primarul Ráduly Róbert Kálmán, preşedintele Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Miercurea Ciuc într-o conferinţă de presă online, ţinută după şedinţa comitetului din data de 27 aprilie 2020.

Primarul a subliniat: din data de 28 aprilie va începe cel de-al treilea – şi ultimul – tur al dezinfectărilor din scările blocurilor. De asemenea, umplerea dozatoarelor montate în scările de bloc se va efectua pentru ultima dată pe cheltuielile primăriei. De acum încolo această sarcină va fi realizată de către asociaţiile de proprietari.

În cadrul conferinţei de presă Ráduly a numit ca sarcină prioritară dezinfectarea sălilor de învăţământ, însă conform declaraţiei de azi, 27 aprilie 2020 a preşedintelui ţării, Klaus Johannis, nu se mai redeschid şcolile în acest an şcolar.

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO