ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

PRIMĂRIA NU ORGANIZEAZĂ EVENIMENTE PÂNĂ LA 31 AUGUST


Dacă Consiliul Local va aproba iniţiativa, Primăria Municipiului şi instituţiile subordonate Consiliului Local Miercurea Ciuc nu organizează şi nu asigură spaţii pentru evenimente culturale, de tineret şi de sport până la 31 august 2020 – a declarat primarul Ráduly Róbert Kálmán, preşedintele Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Miercurea Ciuc într-o conferinţă de presă online, ţinută după şedinţa comitetului pe data 21 aprilie 2020.

Primarul a detaliat: în momentul de faţă în Miercurea Ciuc 101 de persoane află în carantină, iar 14 în izolare la domiciliu. În municipiu sunt tratate două persoane infectate cu noul coronavirus.

Ráduly a declarat: runda a treia a dezinfectării ale scărilor de bloc va începe săptămâna viitoare, iar dozatoarele vor fi reumplute cu dezinfectant – dacă este cazul: schimbate sau reparate – chiar în aceste zile.

Comitetul a aprobat, şi Consiliul Local va hotărî despre proiectul de hotărâre, care interzice primăriei şi insituţiilor subordonate consiliului organizarea şi coorganizarea evenimentelor culturale, de tineret şi sportive până la 31 august 2020. Excepţii pot fi numai evenimentele sportive de interes naţional sau internaţional, care sunt cuprinse în calendarul sportiv ale federaţiilor.

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO