ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

CURĂŢENIA GENERALĂ DE PRIMĂVARĂ ÎN CIFRE


Pe parcursul curăţeniei generale de primăvară am colectat 147 tone de deşeuri stradale şi aproape 500 mc de deşeuri verzi. Am obţinut aceste cifre într-o perioadă, când colaborarea cu locuitorii era una foarte dificilă din cauza stării de urgenţă.

Campania comună de înfrumuseţare – a Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc şi a firmei de salubrizare Eco-Csík SRL – a municipiului a durat aproape patru săptămâni din cauza ninsorii. S-au colectat 147 tone de deşeuri stradale şi s-au ridicat 482 tone de deşeuri verzi în urma acţiunii de curăţenie generală de primăvară.

Cifrele sunt mult mai scăzute faţă de cele din anul trecut. Una dintre motivele este, că acum nu au avut loc demolări de garaje, şi din cauza restricţiilor impuse de starea de urgenţă, populaţia nu a putut participa cu efortul obişnuit, cum ar fi tăierea crengilor, curăţirea zonelor verzi în jurul blocurilor de locuit etc. Totuşi, cifra pentru deşeuri verzi colectate a fost depăşit faţă de anul 2018 (325 tone).

Mulţumim locuitorilor pentru colaborare, în urma efortului comun străzile şi spaţiile publice sunt mai curate şi mai organizate în Miercurea-Ciuc!

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO