ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

COMERCIALIZAREA DE TIP PIAŢĂ INTERZISĂ


Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Miercurea Ciuc a avut astăzi, 6 aprilie 2020 o nouă şedinţă. S-au luat două decizii: cu două excepţii va fi interzisă comercializarea de tip piaţă pe raza municipiului şi noi zone de carantină vor fi desemnate la Harghita Băi.

Primarul Ráduly Róbert Kálmán, preşedintele comitetului, într-o conferinţă de presă online a relatat despre evoluţia măsurilor luate anterior şi despre deciziile noi. A informat despre dezinfectarea scărilor şi a spaţiilor comune în blocuri, despre montarea dozatoarelor de dezinfectanţi şi despre afişarea informaţiilor privind zonele de situaţii de urgenţă: cu numele şi datele de contact ale responsabililor.

Legat de deciziile de astăzi, Ráduly a subliniat: a fost interzisă orice fel de comercializare de tip piaţă, existând numai două excepţii. Una este punctul amenajat sub arcadele Consiliului Judeţean, iar cealaltă este reţeaua magazinelor ambulante ale firmei Harmopan SA.

A precizat: se aşteaptă cererile producătorilor, care au intenţia de a vinde carne de miel. Totodată vor fi asigurate câteva standuri pentru producătorii care vând carne de miel pe locaţia pieţii agroalimentare.

S-a luat totodată decizie asupra înfiinţării unor noi locuri de carantină la Harghita Băi pentru persoanele izolate în carantină instituţionalizată.

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO