ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII

SE DESFĂŞOARĂ DEZINFECTAREA SCĂRILOR DE BLOC


Se desfăşoară achiziţionarea şi montarea dozatorilor de dezinfectant, şi a început deja şi dezinfectarea scărilor de bloc în Miercurea Ciuc. În parcul comercial Nest se va deschide un magazin de hrană pentru animale, iar pe Promenada va fi amplasată o piaţă agroalimentară temporară – a decis Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Miercurea Ciuc în şedinţa de 2 aprilie 2020.

Primarul Ráduly Róbert Kálmán, preşedintele comitetului a relatat despre evoluţia măsurilor luate anterior şi despre deciziile actuale ale comitetului. A subliniat: a început montarea dozatorilor de dezinfectant pentru cele 572 de scări de bloc din municipiu. De asemenea a început şi dezinfectarea scărilor de bloc de către o firma specializată.

Comitetul a hotărât aprobarea deschiderii unui magazine de hrană pentru animale în complexul comercial Nest. Totodată a decis şi asupra înfiinţării unei pieţii agroalimentare temporară pe Promenada, exclusiv pentru producătorii din judeţ. Piaţa va oferi produse alimentare începând de săptămâna viitoare. Comitetul va căuta soluţii pentru a crea condiţii şi pentru desfacerea cărnii de miel.

[înapoi]

Ofertă de programe

IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20
SEP FILMTETTFESZT – ÎN LINIŞTE
20
SEP FILMTETTFESZT – PĂLĂRIETARE ŞI NASDECARTOF
19

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO