ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

ÎNCHIDERE PARŢIALĂ LA DOUĂ CENTRE COMERCIALE


În centrele comerciale vor fi deschise numai magazinele care comercializează alimente, produse de curăţenie şi de uz veterinar, respectiv farmaciile. Totodată Primăria va asigura măşti şi halate de protecţie pentru serviciul permanent de urgenţă stomatologică.

În data de 23 martie Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Miercurea Ciuc a constatat, că în reşedinţa de judeţ sunt deja implementate măsurile cele mai importante stabilite în Ordonanţa militară nr. 2/2020 – a declarat primarul Ráduly Róbert Kálmán, preşedintele comitetului într-o conferinţă de presă ţinută imediat după întrevederea de lucru.

S-au luat două măsuri: Primăria va asigura măşti şi halate de protecţie pentru serviciul permanent de urgenţă stomatologică, care va fi amenajată în clădirea de pe bulevardul Timişoarei nr. 4. Pe de altă parte, în centrul comercial „Tulipán”, respectiv în centrul de comercializare deasupra halei agroalimentare vor fi deschise numai farmaciile şi magazinele care comercializează alimente, produse de curăţenie şi de uz veterinar.

Cetăţenii – mai ales cei în vârstă – sunt rugaţi să rămână acasă. Prin programul „Pentru vârstnicii noştri” Primăria asigură sprijin persoanelor de peste 65 de ani. În cazul solicitării serviciului, Vă rugăm să contactaţi numărul de telefon 0735 209455, sau să semnalaţi intenţia Dvs. prin poşta electronică pe adresa de e-mail: social@szereda.ro. În acest moment, de acest program beneficiază 12 de persoane.

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO