ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

DECIZIA COMITETULUI: SE ÎNCHID TERENURILE DE JOACĂ


Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Miercurea Ciuc, în şedinţa din data de 19 martie 2020 a aprobat noi hotărâri pentru a limita răspândirea infecţiilor cu coronavirus. A fost demarat un serviciu pentru ajutarea persoanelor vârstnice; se închid terenurile de joacă; şi se suspendă cursa locală de autobuz de la Harghita-Băi.

Preşedintele comitetului, primarul municipiului Miercurea Ciuc Ráduly Róbert Kálmán a rezumat noutăţile în cadrul unei conferinţe de presă.

Primarul a anunţat serviciul „Pentru vârstnicii noştri”, prin care Direcţia Socială a primăriei ajută pe persoanele vârstnice, mai ales în cumpărarea alimentelor şi a medicamentelor. Se poate solicita serviciul prin telefon (0735–209455) sau prin email (social@szereda.ro).

Se interzice folosirea terenurilor de joacă, respectiv se suspendă şi cursa locală de autobuz de la Harghita-Băi.

Pentru organizatorul Târgului de produse tradiţionale şi locale, se sugerează o soluţie alternativă, care poate să asigure cumpărarea continuă a produselor de carne şi de lactate, cum se întâmplă şi în cazul legumelor şi fructelor.

Viceprimarul Füleki Zoltán în legătură cu situaţia zonelor locuite de cetăţenii rromi a menţionat că se desfăşoară deja o campanie de informare concretă şi corectă, iar după colectarea deşeurilor va începe dezinfectarea.

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO