ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

S-A SEMNAT CONTRACTUL DE EXECUŢIE

ASFALTAREA DRUMULUI DE OCOLIRE


Primăria Municipiului Miercurea Ciuc în data de 3 martie 2020 a semnat contractul de execuţie pentru asfaltarea tronsonului acoperit cu macadam al drumului de ocolire sud–nord. Cel mai probabil lucrarea începe în luna aprilie şi va fi finalizată până la sfârşitul lunii septembrie.

Tronsonul cu o lungime de 1,2 km al drumului de ocolire sud–nord, acoperită în momentul de faţă cu macadam, a fost deschisă circulaţiei în luna noiembrie anul trecut. În luna ianuarie 2020 a decurs licitaţia, şi a fost atribuit firmei locale ING Service SRL, având oferta cea mai avantajoasă. Autorizaţia de construire a fost emisă deja pe data de 6 februarie 2020, şi astăzi, 3 martie a fost semnat contractul de execuţie, a cărui valoare brută este de 5.376.781 de lei.

Durata contractului este 6 luni, execuţia lucrărilor va începe în luna aprilie, şi lucrarea va fi finalizată pănă la sfârşitul lunii septembrie. Asfaltarea propriu zisă începe după stabilirea fundamentului, cel mai probabil în luna iunie.

Astfel drumul de ocolire va fi asfalatată în totalitate: 4,25 km. Amenajarea tronsonului de 1,2 km a fost finanţat din cadrul programului PNDL.

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO