ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE DE REABILITARE LA ŞCOALA GIMNAZIALĂ „NAGY IMRE”


În data de 26.02.2020 au început lucrările de reabilitare la Şcoala Gimnazială Nagy Imre. Proiectul realizat prin Programul Operaţional Regional vizează următoarele lucrări: reabilitarea termică – prin termoizolaţie exterioară – a pereţilor laterali, placa subsolului şi cea a acoperişului, modernizarea sistemelor şi reţelelor de încălzire, de apă caldă, electricitate. Imobilul va fi echipat cu un sistem de aerisire şi cu un sistem fotovoltaic. Ţelul major este folosirea resurselor de energie regenerabilă.

Dreptul de executare a lucrărilor au fost câştigat de firma S.C. Termolang S.R.L., din Odorheiu Secuiesc care are la dispoziţie şase luni pentru efectuarea lucrărilor. În prima fază a fost închisă curtea interioară a şcolii, intervenţiile începând pe partea dinspre sala sporturilor. Lucrările vor avansa dintr-o aripă a imobilului şcolii în alta, în felul acesta ritmul reabilitării nu va deranja procesul de predare.

Valoarea lucrărilor este de 8.391.756,10 lei, din care alocările europene şi cele guvernamentale se ridică la 5.552.310,04 de lei, restul fiind suportat din bugetul local.

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO