ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

SPRIJINIREA INSTITUŢIILOR DE ÎNVĂŢĂMÂNT


Consiliul Local al Municipiului Miercurea Ciuc, în şedinţa extraordinară din data de 21 februarie 2020, a aprobat modificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului în favoarea unor instituţii şcolare şi preşcolare, şi a adoptat un proiect de hotătâre în legătură cu intenţia de cumpărare a unui teren pentru firma de salubrizare S.C. Eco-Csík S.R.L.

Şcoala Generală „Petőfi Sándor” a primit 4000 de lei pentru achitarea unor cheltuieli de chirie, Grădiniţei „Napocska” i-a fost alocată suma de 57.000 de lei din fondul de reparaţie a Primăriei, pentru că acoperişul grădiniţei este deteriorat şi trebuie reparat în cel mai scurt timp. Şcoala Generală „József Attila” va fi sprijinit cu 25.000 de lei pentru a se ridica o statuie a poetului maghiar József Attila.

Consilierii au dat undă verde şi proiectului de hotărâre privind aprobarea studiului de oportunitate în vederea achiziţionării unui imobil cu suprafaţa de 3000–6000 m2, situat în zona industrială a municipiului Miercurea-Ciuc, cu teren şi clădiri potrivite pentru firma de salubrizare S.C. Eco-Csík S.R.L. Parcul de vehicule şi atelierele firmei trebuie să fie mutate, pentru că curtea Goscom va fi reamenajat în viitor pentru garaje şi ateliere mecanice ai autobuzelor, şi aici va avea loc şi staţia de combustibil.

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO