ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

S-A SEMNAT UN NOU CONTRACT DE FINANŢARE


Primăria Municipiului Miercurea Ciuc a semnat la data de 19 februarie contractul de finanţare pentru proiectul „Reabilitarea terenului de lângă ştrandul municipal”. Programul Operaţional Regional (POR) sprijină amenajarea parcului de recreere cu 6,17 milioane de lei.

Măsura nr. 4.1 a POR-ului finanţează reabilitarea terenurilor neîngrijite, cum este şi terenul în suprafaţă de 19.500 m², situat lângă ştrandul municipal. Valoarea totală a proiectului este de 7,28 milioane de lei, din care contribuţia municipiului este de 1,11 milioane de lei, în timp ce 6,17 milioane sunt alocate din fonduri europene şi guvernamentale.

Conform proiectului se va construi o pistă de bicicletă cu o lungime totală de 1,2 km pe de-alungul străzii Băilor, şi în parc se va construi o clădire utilată cu toalete şi cu parcare pentru biciclete, se vor amenaja terenuri de sport (fotbal, tenis cu picior, de alergare), terenuri de joacă, un turn de observaţie şi alei educative.

Proiectul tehnic se va finaliza până la sfârşitul lunii martie a. c., iar execuţia lucrărilor va dura până în luna noiembrie 2021.

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO