ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

Pas important spre a deveni un smart city


Pentru Primăria Municipiului Miercurea Ciuc, de acum încolo cea mai rapidă posibilitate de comunicare cu locuitorii oraşului va fi aplicţia smartphone numită SzeredApp: utilizatorii vor fi anunţaţi de pildă despre comunicatele Primăriei chiar în momentul publicării lor.

Aplicaţia SzeredApp a fost lansată în luna mai al anului curent de către antreprenori tineri din Miercurea Ciuc. În urma cooperării cu Primăria, aplicaţia a fost reeditată, şi a devenit accesibilă şi limba română. Actualizarea aplicaţiei a fost prezentată într-o conferinţa de presă în data de 18 noiembrie 2019 de către viceprimarul Füleki Zoltán, şi din partea designerilor de către Nagy Lajos, directorul executiv a firmei The Marketive.

Aplicaţia a fost lărgită cu patru componente noi: Informaţii publice (ştiri, comunicate, anunţuri de interes public), Monitorul local (în primul rând conţinând linkuri spre hotărâri ale Consiliului Local), Sesizarea Primăriei, iar în modulul Evenimente a primit submeniuri proprii instituţiilor aflate în subordinea Consilului Local.

Cei care folosesc pe aplicaţia, vor primi anunţuri tip push-notification, iar în cazul în care  devin deranjante, acestea pot fi oprite. Aplicaţia are în prezent mai mult decât 1600 de descărcări.

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO