ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII

STRADA IANCU DE HUNEDOARA: LIBER PENTRU TRAFIC


După finalizarea în data de 30 octombrie a sensului giratoriu, care deserveşte intrarea vehiculelor în parcarea parcului de retail în construcţie, nu mai sunt restricţii de circulaţie pe strada Iancu de Huneadoara. Din lucrările de construire privind zona menţionată au mai rămas de efectuat amplasarea indicatoarelor rutiere, vospirea şi asfaltarea trotuarelor.

Restricţiile de circulaţie intrate în vigoare în luna iulie pe strada Iancu de Hunedoara erau necesare din cauza construirii unui sens giratoriu şi reabilitarea unui sector de drum. Investiţia menţionată a cuprins şi reabilitarea reţelei de apă pluvială, a sistemului iluminaţiei publice, costurile lucrărilor fiind acoperit de către investitor.

În data de 30 octombrie executantul a finalizat amenajarea sensului giratoriu, astfel nu mai există nici un motiv pentru congestionarea circulaţiei, drumul este practicabil în ambele sensuri.

Totalitatea lucrărilor va fi finalizată în timp scurt, după plasarea indicatoarelor rutiere, efectuarea lucrărilor de vopsire, respectiv asfaltarea trotuarelor.

[înapoi]

Ofertă de programe

IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20
SEP FILMTETTFESZT – ÎN LINIŞTE
20
SEP FILMTETTFESZT – PĂLĂRIETARE ŞI NASDECARTOF
19

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO