ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

BĂNCI NOI ÎN CARTIERUL TUDOR


Pentru creşterea comfortului călătorilor şi a trecătorilor, se instalează bănci noi în staţiile de autobuz din cartierul Tudor Vladimirescu, în acest fel se continuă şi înfrumuseţarea oraşului.

Anul trecut, Primăria Municipiului Miercurea Ciuc a instalat bănci sub acoperişul sau în apropierea staţiilor de autobuz aflate în centrul oraşului. Intenţia era crearea unei atmosfere mai plăcute pentru călători şi pentru locuitorii oraşului, în general. Acţiunea continuă cu instalarea a nouă bănci noi în cartierul Tudor Vladimirescu.

Amplasarea băncilor este în curs pe Piaţa Cetăţii (două locaţii), pe strada Tudor Vladimirescu (trei locaţii), pe b-dul Frăţiei (două locaţii), la staţia de autobuz a clădirii principale a Spitalului Judeţean de Urgenţă (strada Mikó), respectiv la intrarea în imobilul policlinicii.

Primăria a mai amplasat bănci noi concomitent cu reabilitarea cartierelor, şi a instalat bănci şi pe baza solicitării locatariilor diferitelor cartiere/străzi – ca de exemplu pe strada Cântarului, b-dul. Timişoarei, sau aleea Narciselor.

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO