ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

LOCURI DE PARCARE PRACTICABILE


În ultimii ani, în Miercurea Ciuc se realizează în ritm constant demolarea garajelor construite pe terenuri publice. În primăvara anului curent, în cadrul unei acţiuni coordonate au fost demolate aproape toate garajele, iar în urma lucrărilor de demolare  firma de salubrizare Eco-Csík SRL a colectat 525 metri cubi de deşeuri. Locurile fostelor garaje – prin efortul şi cu ajutorul locuitorilor, foştilor proprietari – sunt astăzi practicabile ca locuri de parcare.

Primăria Municipiului Miercurea Ciuc în ultimele luni a asfaltat două locaţii în zona aleii Narciselor, unde mai devreme au fost construite în mod ilegal garaje. Terenul de la intersecţia străzii Müller László cu strada Leliceni se află în curs de amenajare şi asfaltare.

În cartierul Spicului şi în aleea Ciocârliei amenajarea locurilor garajelor dezasamblate se face potrivit proiectelor tehnice de reabilitare ale zonei.

La celelalte locaţii, după balastare, terenurile sunt practicabile ca locuri de parcare.

Amenajarea şi asfaltarea noilor parcări se realizează periodic, luând în considerare situaţia reţelelor subterane de apă, canal, pluviale etc. şi a proiectelor de reabilitare ale cartierelor.

Primăria Municipiului Miercurea Ciuc îşi exprimă mulţumirea pentru răbdarea şi colaborarea cetăţenilor.

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO