ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

FESTIVALUL CARTOFULUI 2019

Termen de înscriere: 29 iulie 2019


În 2001 când acest eveniment a fost organizat pentru prima oară, aceasta părea un simplu concurs gastronomic în care în cele mai multe ceaune ale echipelor concurente se clocotea încă doar tocană de cartofi. Pe parcursul anilor însă acest eveniment şi-a format un cadru bine-definit, în care distracţia şi construirea comunităţii se îmbină în mod armonios.

Festivalul cartofului este un loc de întâlnire a unor grupuri având preocupări cu totul şi cu totul diferite. Este evident şi faptul că mâncărurile pregătite şi ingenios servite juriului la acest eveniment sunt din ce în ce mai sofisticate şi variate, aromele aperitivelor, supelor, mâncărurilor şi a deserturilor şi a tuturor preparatelor pe bază de cartofi sunt din ce în ce mai variate şi bogate.

 

La cea de-a 19-a ediţie a Festivalului Cartofului sunt aşteptaţi cu drag să se înscrie participanţii din anii anteriori şi echipe noi!

 

Termen de înscriere: 29 iulie 2019.

 

Formularul de înscriere.

 

Regulamentul festivalului.

 

Mai multe informaţii puteţi găsi la Biroul de Informare Turistică „Csík-Info” (Miercurea Ciuc, Piaţa Cetăţii, nr. 1), camera 143, tel.: 0040 744 700 145, e-mail: csikinfo@szereda.ro

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO