ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

INFORMAŢII DESPRE ORGANIZAREA VIZITEI LA MIERCUREA CIUC A SANCTITĂŢII SALE PAPA FRANCISC


Primăria Municipiului Miercurea Ciuc inştiinţează locuitorii urbei, că în legătură cu vizita Suveranului Pontif la Şumuleu-Ciuc intră în vigoare unele restricţii cu privire la securitatea persoanei Sanctităţii Sale. 

Rugăm locuitorii municipiului precum şi persoanele care se află în localitate cu ocazia vizitei Suveranului Pontif ca pe traseul parcurs de către Suveran să:

a.) nu fotografieze, filmeze de pe balcoanele, terasele, sau din ferestrele clădirilor adiacente;

b.) nu folosească drone pentru efectuarea de înregistrări video, sau fotografice.

Lista cu obiectele interzise şi cele permise pentru accesul în perimetrul securizat pentru întâlnirea cu Sfântul Părinte papa Francisc de la Şumuleu-Ciuc:

Obiecte interzise: arme, obiecte ascuţite sau contondente (ex. cuţite, cuie, ţevi metalice); obiecte care pot fi folosite pentru acţiuni violente sau pentru tulburarea ordinii publice (pietre, bile, recipiente cu vopsea, aparatură sau instrumente care pot deranja fonic, ex. vuvuzele) etc.; obiecte pirotehnice: petarde, brichete, artificii etc.; arme de jucărie, imitaţii ale armelor de foc, care pot fi confundate cu arme adevărate; băuturi alcoolice, droguri etc.; dispozitive cu lichid sub presiune (spray); dispozitive cu şocuri electrice; substanţe cu efect iritant lacrimogen, paralizant sau incendiar.

Obiecte permise: scaun pliabil de mici dimensiuni; ceaiuri, sucuri, alimente neperisabile; umbrele de dimensiuni reduse (cu tijă telescopică, nu tip ,,baston”); steaguri (cu suport din plastic, nu din lemn sau metal), pancarte ce reprezintă comunitatea de provenienţă; radiouri de mici dimensiuni pentru ascultarea traducerii; aparate foto; căruţ transport nou-născut, pe cât posibil pliabil;

Mulţumim pentru înţelegere!

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20





 



PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


 



 



GALERIE FOTO