ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

PREGĂTIRI PENTRU PRIMIREA SANCTITĂŢII SALE PAPA FRANCISC


Primăria Municipiului Miercurea Ciuc inştiinţează locuitorii urbei că pregătirile care vizează primirea în municipiu a papei Francisc se apropie de sfârşit.

Pe site-ul Arhiepiscopiei Romano-Catolice Alba Iulia, pentru participarea la misa celebrată de Sanctitatea Sa Papa Francisc s-au înregistrat mai mult de 100.000 pelerini, dar organizatorii locali municipali şi organele statului abilitate pentru desfăşurarea programului se aşteaptă la o prezenţă mult mai numeroasă.

 

Cum şi în cazul rusaliilor, şi de data aceasta Primăria Municipiului Miercurea Ciuc a emis o serie de reglementări privind: circulaţia, parcarea şi accesul vehiculelor; accesul în locul de desfăşurare al evenimentului cum ar fi.

 

Dispoziţia nr. 667 din 22.05.2019 privind stabilirea unor puncte de debarcare cu caracter provizoriu pentru pelerini cu ocazia vizitei suveranului pontif al Statului Cetăţii Vaticanului în data de 1 iunie 2019 la Şumuleu în Municipiul Miercurea-Ciuc

 

Dispoziţia nr. 663 din 17.05.2019 privind luarea măsurilor organizatorice cu ocazia vizitei suveranului pontif al Statului Cetăţii Vaticanului în data de 1 iunie 2019 la Şumuleu în Municipiul Miercurea-Ciuc

Harta (parcare)

Harta

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO