ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII

PREVAR, CASTIGATOR DE ETAPA, TANOVITCHII LIDER


Rutierii de la Team Novak au reusit si astazi un final foarte bun, reusind sa plaseze doua dintre ciclisti pe podiumul etapei secunde al Turului Ciclist al Tinutului Secuiesc. Startul etapei a avut loc la Sfantu Gheorghe, iar sosorea la Odorheiu Secuiesc, dupa ce rutierii au trecut prin Miercurea Ciuc si Gheorgheni.

Imediat dupa start au avut loc cateva tentative de atacuri, intrunul intre acestia moldoveanul Nicolae Bumbu si Stelistul Victor Cosmin Marin s-au agatat si au cazut. Stelistul a avut mai mult de suferit, fiind transportat la spitalul din Miercurea Ciuc. La Baile Tusnad doi maghiari de la epronex, Kiss Gergely si Szarka Gergely au reusit sa evadeze, avansul crescand dupa fiecare kilometru. Primul sprint al etapei a fist adjudecat de Kiss in fata lui Szarka, avansul fugarilor era la resedinta judetului Harghita de trei minute si jumatate.

Prima catarare la Izvorul Muresului a fost castigat tot de Kiss in fata lui Szarka si Oleksandr Prevar (Team Novak), insa din acest moment a inceput sa scada distanta dintre fugari si pluton. Inainte de Gheorgheni a cazut inca un moldovean, Andrei Sobennicov fiind transportat pentru investigatii la spital. Szarka a castigat sprintul de la Gheorgheni.

La Joseni a avut loc inca un atac in pluton, trei ciclisti au reusit sa evadeze si sa ajunga din urma pe cei doi unguri, care se aflau la acel moment la conducerea cursei. Catararea pe Pasul Liban a fost castigat de Prevar in fata lui Kiss si Szarka, iar la coborare ucraineanul a reusit sa impuna un avans in fata celor doi maghiari. Echipa Team Novak a lucrat foarte eficient, echipa continentala din Miercurea Ciuc a reusi sa plaseze inca doi rutieri in fata cursei, unde s-a format un grup de patru ciclisti: Prevar, Nicolae Tanovitchii, Andrij Brataschuksi Kiss Gergely.

Sprintul final la Odorheiu Secuiesc s-a decis dintre cei patru evadati, cel mai rapid Prevar, care a castigat etapa in fata lui Tanovitchii si Kiss, iar Tanovitchii a devenit liderul cursei.

Rezultate:

https://www.scribd.com/docu…/385827441/Stc-2-1-Stage-Results
https://www.scribd.com/do…/385827442/Stc-3-1-General-Results
https://www.scribd.com/…/385827…/Stc-3-2-General-u23-Results
https://www.scribd.com/…/385827…/Stc-3-3-General-Rou-Results
https://www.scribd.com/…/385827…/Stc-3-4-General-Hun-Results
https://www.scribd.com/…/38582…/Stc-3-4-General-Team-Results
https://www.scribd.com/…/3858274…/Stc-1-2-Points-Gpm-Results
https://www.scribd.com/…/…/STC-1-3-Points-Individual-RESULTS

[înapoi]

Ofertă de programe

IUN  
08
MAI  
27
MAR  
13
FEB  
28
OCT ZIUA INTERNAŢIONALĂ A PERSOANELOR VÂRSTNICE - Spectacol festiv
01

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO