ZILELE MUNICIPIULUI MIERCUREA CIUC

Oportunitate de colaborare în realizarea ofertei Zilelor Municipiului Miercurea Ciuc


În primul sfârşit de săptămână al lunii august locuitorii oraşului şi cei din împrejurimi vor avea parte şi în acest an de patru zile pline de surprize, de un şir de programe utile şi atractive care asigură o adevărată destindere şi distracţie excelentă. Potrivit caracterului său pe care l-a căpătat în atâţia ani, Zilele Municipiului Miercurea Ciuc, organizată de Primăria Municipiului Miercurea Ciuc în perioada 3–6 august 2017, reprezintă mai degrabă un eveniment obştesc, sărbătoare a oraşului decât un festival. Astfel evenimentele cuprinse în program se bazează şi în 2017 pe valorile locale.

 

 

Prin prezenta invităm pe toţi cei care consideră că pot contribui la oferata Zilelor Municipiului, persoane fizice sau juridice, ONG-uri, intreprinzători particulari, prestatori de programe, societăţi comerciale etc., dornici să participe cu programele sau prestaţiile proprii, pe care le consideră că s-ar încadra în oferta programelor Zilelor Municipiului, sau doresc să contribuie financiar la reuşita acestui eveniment, să-şi depună ofertele şi să semnaleze intenţia lor de colaborare la Biroul cultural al Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc în vederea încheierii eventualelor contracte de colaborare.

 

Ofertele în scris sunt aşteptate la adresa de e-mail primaria@miercureaciuc.ro / varoshaza@szereda.ro până vineri, 14 iulie 2017, orele 12.00.

 

 

[înapoi]

Ofertă de programe

IUL KINEDOK – Plimbare sub clar de lună cu bunicul
27
IUL FESTIVALUL INTERNAŢIONAL DE JAZZ - MIERCUREA CIUC
27
IUL KINEDOK – Ceaţă peste râu
13
IUL FESTIVALUL DE MUZICĂ VECHE MIERCUREA CIUC
08
IUN KINEDOK – Expirat
29

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO

ZIUA CELOR O MIE DE FETE SECUIENE 2014

15 MARTIE 2013 – comemorare