ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII

O NOUĂ POSIBILITATE DE A ANUNŢA DEFECŢUINILE SISTEMULUI DE ILUMINAT PUBLIC: APELAREA GRATUITĂ


Primăria Municipiului Miercurea Ciuc aduce la cunoştinţa locuitorilor municipiului că pentru anunţarea posibilelor defecţiuni ale sistemului de iluminat public vor avea o nouă posibilitate.

Începând din data de 1 iunie societatea care are dreptul de a gestiona sistemul de iluminat public – Electric-Inst SRL – va pune la dispoziţia locuitorilor o linie gratuită pentru semnalarea defecţiunilor sistemului de iluminat stradal. Apelarea numărului 0800 080 505 de pe telefon fix sau mobil este gratuit, iar serviciul de call-center funcţionează non-stop. Înaintea orei 16.00 apelurile vor fi preluate de un dispecer, iar după această oră apelurile vor fi înregistrate automat.

Primăria Municipiului Miercurea Ciuc şi firma Electric-Inst SRL roagă locuitorii municipiului ca să nu utilizeze linia gratuită pentru anunţarea altor defecţiuni, de exemplu cele care apar în reţelele electrice ale blocurilor multietajate sau caselor de locuit, sau defecţiuni ale aparaturii electrice casnice, numărul gratuit 0800 080 505 fiind disponibil numai pentru depanarea problemelor reţelei de iluminat stradal.

[înapoi]

Ofertă de programe

IUN  
08
MAI  
27
MAR  
13
FEB  
28
OCT ZIUA INTERNAŢIONALĂ A PERSOANELOR VÂRSTNICE - Spectacol festiv
01

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO